Lushtaku: Do ta mbroj luftën e drejtë të UÇK-së

Ish-komandanti i Zonës Operative të Drenicës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sami Lushtaku, para nisjes së tij për në Hagë ka thënë se do ta mbroj të vërtetën dhe luftën e drejtë të UÇK-së.
Ai përmes një postimi në facebook thotë që:
Dje, sot, nesër dhe përgjithmonë, e kam mbrojtur dhe do ta mbroj të vërtetën, luftën e drejtë dhe të pastër të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës! SL