Lyra Fest Gjakovë/Vendi i parë: Albanita Hoti – muzika Hysni Klinaku

0
285

Çmimet e ndara nga juria në përbërje: Sami Piraj, Mimoza Kurshumlia, Drita Rudi dhe Nazmi Aliu.

Vendi i parë: Albanita Hoti – muzika Hysni Klinaku

Vendi i dytë: Elita Pozhegu – muzika Butrint Bicurri; Arjona Ramadani – muzika Memli Kelmendi

Vendi i tretë: Serxho Denjeli, Keira Baku, Alvin Xhepa dhe Erzenida Baku – muzika Ylli Kalaja; Emi Bakija – muzika Artan Bakija; Erina Elezaj – Teksti Gent Gorani.

Çmimi Lyra Fest 2019: Lola Kaltrina – muzika Memli Kelmendi

Paraqitja më e mire skenike: Morea Shehu – muzika Gent Gorani

Çmimet e ndara nga organizatori:

Debutuesi dhe teksti më i mire: Arrita Marku – Teksti Rrush Berisha.

Solisti më i mirë: Albanita Hoti – muzika Hysni Klinaku; Aurela Makolli – muzika Artan Bakija; Mjellma Rexha – muzika Shkelqim Rraci.

Dueti më i mirë: Jora dhe Lea Bedra – muzika Shkelqim Rraci.

Vokali dhe kompozimi më i mirë: Serxho Denjeli, Keira Baku, Alvin Xhepa dhe Erzenida Baku – muzika Ylli Kalaja; Elita Pozhegu – muzika Butrint Bicurri.

Teksti dhe kompozimi më i mirë: Enea Sadiku – muzika Afrim Hajdari

Vokali dhe orkestrimi më i mirë: Emi Bakija – orkestrimi Artan Bakija; Arjona Ramadani – orkestrimi Memli Kelmendi.

Vokali dhe teksti më i mirë: Morea Shehu – Teksti Gent Gorani; Erina Elezaj – Teksti Gent Gorani.

Çmimi i Kuvendit Komunal Gjakovë: Demush Sejdiu – muzika Shkodran Tolaj; Diona Haziraj – muzika Korab Shaqiri.

Debutuesi më i mire: Leona Goranci&Arsa Llapqeva – muzika Shkelqim Rraci

Çmimi Inkurajues: Klea Duraku – muzika Memli Kelmendi; Leon Tairi – muzika Shaban Retkoceri.