Macet e veçanta të Qamil Bahtirit (video)

0
162

Kosova ka një mace të veçantë. Personi që e mban atë, thotë që në vend nuk ka edhe një tjetër të dytë.

Si duket kjo dhe çfarë e bën atë kaq karakteristike mund ta mësoni përmes stories në vijim.