Macja e miu hanë në një pjatë, ja kush është më i zoti (video)

0
145

Macja dhe miu njihen si armiq të përbetuar. Madje edhe shprehja “si macja me miun” paraqet armiqësinë më të madhe të mundshme të dy krijesave.

Mirëpo syri i kamerës ka kapur një moment shumë të veçantë kur macja dhe miu hanë bashkë në një pjatë.

E, në kësi rrethana, miu duket se është më i zhdërvjelltë dhe madje mund të dalë fitues.

Shiheni këtë në këtë video: