Macja s’largohet nga krahët e zjarrëfikësit pasi i shpëtoi jetën nga zjarri (video)

0
202

Ryan Coleman fitoi një “shoqe“ të re papritur derisa po luftonte me zjarret e tërbuar që parakaluan në “Parajsë”, Kaliforni këtë nëntor të kaluar, raportojnë mediat amerikane, pasi zjarrfikësi shpëtoi një mace nga pallati i ndezur.

Vlerësohet se zjarri më vdekjeprurës ka ndodhur ndonjëherë në historinë e shtetit me diell dhe i 6-ti më fatal në të gjithë SHBA-në. Zjarri i Parajsës la mbeturina për 86 viktima plus 3 persona të tjerë të pa llogaritur dhe shkatërruar mbi 14,000 shtëpi.

Me gjithë shkatërrimin dhe vdekjen që e rrethuan, një rreze shprese shpërtheu në shkretëtirën për zjarrfikësin në formën e një maceje gri të shqetësuar.