Mahniten australianët, meteori digjet në qiellin e Melburnit

491

Banorët e Melburnit në Australi kanë pasur rastin të ndjekin pamjen që i ka dhuruar djegia e një meteori në qiell natën e kaluar.

Pamja e rrallë ndezi një valë entuziazmi në internet me përdoruesit nga e gjithë Melbourne duke shpërndarë video dhe përvojat e tyre në një sërë platformash.

Meteori u vu re gjatë orën 22:40.

Meteorët ndryshojnë nga meteoritët pasi ato digjen plotësisht për shkak të fërkimit me ajrin para se të arrijnë në Tokë.