Mamushë: Rrahen vëllezërit për traktor

Në Mamushë të shtunën në mbrëmje dy burra janë përleshur fizikisht në mes vete.
Policia njofton se dy burrat janë vëllezër në mes vete dhe që zënka e tyre ka nisur për të traktor që është pronë e përbashkët e familjes.
Pas rrahjes së dy vëllezërve që i përkasin komunitetit turk, njëri prej tyre ka pësuar lëndime më të renda trupore për çka është dërguar për trajtim në Spitalin Rajonal të Prizrenit.
Pas arrestimit dhe intervistimit, pala e dyshuar në rast është dërguar në mbajtje.