Home ARGËTIM Matematika për argëtim. A mund ta dini rezultatin?

Matematika për argëtim. A mund ta dini rezultatin?

0
Matematika për argëtim. A mund ta dini rezultatin?

Gresa, Dritoni e Olti kanë drekuar së bashku.

Secili nga ata mori një byrek, dy pije dhe një copë tortë.

Kuptohet që byreku ka të njëjtin çmim, po ashtu edhe pijet, po ashtu edhe copa e tortës.

Cilët nga këto çmime mund të jetë ai që duhet të paguajnë në total këta miq?

Argumentoni përgjigjen.

(A) 39,20 Euro

(B) 38,20 Euro

(C) 37,20 Euro

(D) 36,20 Euro

(E) 35,20 Euro