Mbi 20 hiena e rrethojnë luanin, por në momentet vendimtare ndodh e papritura (Video)

0
917

Luani padyshim që është mbreti i xhunglës. Edhe në situatat ma të vështira nuk dorëzohet dhe lufton deri në fund dhe gjithmonë për fitore.

Një luan, në videon tonë, ishte rrethuar nga njëzet hiena që dukej se do ta shqyenin edhe pse luani rrezistonte dëshpërueshëm.

Megjithatë, në momentet vendimtare, luanit i vjen në ndihmë një luan tjetër dhe hienat ikin me të katrat.