Me 3 mars mbahet turneu i boksit “Thank You USA & Diaspora”

Më 3 mars në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve mbahet turneu i boksit “Thank You USA & Diaspora” i organizuar nga Klubi i Boksit “Prishtina”.

Shtetet pjesëmarrëse janë:

Shqipëria;

Kosova;

Gjermania;

Kroacia;

Bullgaria;

Maqedonia dhe

Mali i Zi