Meda dhe Vjollca lansojnë 2 këngë në të njejtën kohë (video)

0
159

Meda dhe Vjollca Haxhiu kanë paralajmëruar tash e disa ditë që do të vijnë me bashkëpunim.

Por dyshja ka lansuar dy këngë njëherazi.

“O sheqer” dhe “A jena a sjena” janë dy projektet muzikore të lansuara nga ata.

Kujtojmë që kjo nuk është hera e parë, dyshja ka bashkëpunuar edhe më heret duke sjellur disa hite.