Mejdi Krasniqi nga Smallusha e Lipjanit që jeton në varfëri (foto/video)

0
362

Nuk janë të pakta rastet kur qytetarët jetojnë në varfëri të skajshme.

Mejdi krasniqi nga fshati Smallushë e komunës së Lipjanit, jeton në një dhomë me familjen 4-anëtarëshe, dhe siç shihet në video përveç se jeton në varfëri, ka nevojë edhe për barna për trajtimin e sëmundjes psikike.

Ai për fokusi.info, deklaroi se i janë drejtuar komunës së Lipjanit, e edhe pse e dijnë se jam i sëmurë dhe kanë shpërndarë dy herë banesa, as komisioni nuk kanë qenë te unë për të më vizituar, dhe asgjë nuk kanë bërë në këtë drejtim./Fokusi.info/

Mejdi Krasniqi numri i telefonit 045 910 351

Më poshtë mund të shihni foto dhe video.