Mercedes Benz me një model të ri që e njeh rrugën vet

E prezantuar në Shangai Auto Shoq në prill , makina e re Mercedez -Benz  S-Class i ri vjen me versionin e ri të Drejtimit të makinës Inteligjente.

Updatimi sjell opsione të reja  , raporton TechSot.al.

Nëse makina nuk gjen një hapsirë të lirë pas 10 sekondash , atëherë do ta braktisë misionin.

Gjithashtu do të jetë në gjendje që të marr të dhëna nga partneri i hartave , Here , dhe të rregulloje shpejtësinë e makinës ndërkohë që hynë dhe del nga cepat , sipas TechSot.al.

Shoferi sdo të ketë nevojë që të përdor frenat , thjeshtë ndërroni timonin dhe shijojeni udhëtimin.

Inteligjenca artificiale do të caktoje shpejtësinë që i duhet makinës që të marrë kthesën bazuar në trafike , në shpejtësinë e momentit dhe të dhënat që i vinë nga hartat e Here .

Ndërkohë TechSot.al nuk ka marrë të dhëna rreth cmimit për momentin.

Gjithsesi këto opsione janë një hap i sigurt i kompanisë drejt të ardhmes së vetë drejtimit të makinës.

Sipas TechSot.al do të ketë ndalesa emergjente , frena emergjente , një kamer infra të kuqe e cila do të dedektoje njerzit dhe kafshët e mëdha natën dhe ti paraqesë ato në dashboard të makinës./TechSot.al./