Mërgimtarët presin deri në 4 orë në Merdare (VIDEO)

0
236

Edhe sot në pikën kufitare në Merdare ka kolona të gjata, e pritjet në dalje janë mbi 4 orë.

Klan Kosova ka siguruar pamje nga pritjet dhe kolonat e gjata në këtë pikë kufitare.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitar, kolonat në dalje janë deri në 4 orë pritje, ndërsa për të hyrë deri në pesë deri dhjetë minuta.

Kolonat në dalje janë deri në 1600 metra.