Ministri Lekaj: Të gjitha rrugët janë të kalueshme

Ministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, përkatësisht i Infrastrukturës Z. Pal Lekaj, ka njoftuar se përveç rajonit, edhe Kosova është e përfshirë me një mot me borë dhe temperatura të ulta.

Sipas tij, deri më tani gjendja është në kontroll, rrugët magjistrale dhe autostradat janë të kalueshme, vetëm duhet pasur kujdes rreth ngricave e sidomos natën kur temperaturat janë në minus.

Statusi i plotë: