Miratohet Ligji për Pagat

545
Kuvendi i Kosovës ka miratuar Ligjin për Pagat në Sektorin Publik me 63 vota “për” asnjë “kundër” dhe një “abstenim”.
Pas një debati të gjatë, Kuvendi i Kosovës e miratoi Ligjin për Pagat.