Miratohet në Qeveri vendimi për ndalim të qarkullimit në dy periudha

0
280

Qeveria e Kosovës ka miratuar sonte në mbledhjen e saj virtuale pikën përmes së cilës kufizohet lëvizja e qytetarëve.

Sipas kësaj pike nga nesër qarkullimi ndalohet nga ora 10:00 e mëngjesit deri në orën 16:00 dhe nga ora 20:00 deri në 06:00.

Këtë e ka konfirmuar për Klan Kosova, zëvendëskryeministri Haki Abazi përmes telefonit.