Misteri i arit shqiptar

887

Sa ari ka dalë nga fabrika e Rubikut gjatë periudhës së komunizmit? Përse ky proces qëndronte i fshehtë dhe ku shkonte kjo pasuri? Si vdiqën një pjesë e punëtorëve të këtij reparti të veçantë? Çfarë thonë dokumentet sekrete?

Për më shumë ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

(Top Channel)