Mjellmat dhe delfinët kthehen në kanalet e Venecias pas përmirësimit të ujit gjatë izolimit të njerëzve

0
314

Mrekulli në Itali, me mungesën e njerëzve rikthehen delfinët dhe mjellmat!

Rritja e vazhdueshme e rasteve me koronavirus në Itali ka sjellë gjithë vendin në bllokadë.

E derisa shumë njerëz po distancohen nga socializimi për të ndaluar përhapjen e virusit, shumë nga ata po humbasin në biznes çdo minut.

Megjithatë, Venecia, një nga vendet më të mëdha turistike në Itali, tashmë pa vizitorë dhe pa gondola që kalojnë nëpër kanalet e famshme vazhdimisht, tashmë ka vizitorë të rinj.

Banorët kanë vërejtur një dallim në madh në pastërtinë e ujit dhe kualitetit të ajrit.

Madje, uji është aq i pastër nëpër Itali saqë mund të shihen edhe mjellmat dhe delfinët, të ciët janë rikthyer.