Mjeshtëria e një fotografi: Kap momentet kur gepardi kap në ajër një impala

1001
Këto foto të pabesueshme tregojnë momentin kur një gepard bën në mënyrë të mrekullueshme salto për të kapur një impala që ikën nga ai.
Jeffrey Wu, një fotograf profesionist nga Toronto, kapi luftën në ajër midis grabitqarit dhe gjahut. Impala u kap nga geopardi në Parkun Kombëtar Masai Mara në Kenia.
Sekuenca e tij magjepsëse e imazhit tregon gepardin të mbajtur fort mbi impalan se si ajo kalon nëpër ajër gjatë ikjes për të mos rënë në gojën e maces së madhe.