‘Mogli’ e vërtetë, vajza që u rrit me kafshë të egra (Video)

0
960

Ndoshta ju kujtohet Mogli –Filmi i animuar njëherësh edhe filmi më dashur për shumë fëmijë. Jeta e Moglit në mal,në xhungël, në natyrë , apo më mirë të themi në botën e egër shtazore.

Një botë e egër jo e zakonshme për një fëmijë, megjithatë shumë e dashur nga vet Mogli, e cila që nga hapat e saj të parë ishte “përqafuar me natyrën.”

A keni ëndërruar ndonjëherë të rriteni në ambient të hapur në natyrë dhe të rrethuar me elefantë, gjarpërinj, bretkosa, madje edhe me leopard?