Morina: Edhe sikur të dhjetëfishohet buxheti i Prishtinës, prapë bërllogu duket kështu

0
440

Veprimtari i çështjes kombëtare, Haki Morina përmes dy fotove ka bërë krahasim në mes të kantave të bërllogut në një qytet të Zvicres dhe atyre të Prishtinës.

Postimi i plotë i tij në Facebook:

Ne foto nr 1, jane kantat e berllogut te pallatit tim, ne fshatin Unterkulm te Zvicres! Secili e ka kanten e vet, me emer e mbiemer.
Ketu lejohet hedhja vetem e berllogut te kuzhines. Berllogu tjeter, hekur, kartona, shishe plastike e qelqi, hidhen diku tjeter.
Ne foton nr 2, kantat e berllogut ne kryeqytetin e Kosoves!

Nuk jane thjeshte paret, arsye e ikjes. Tek e fundit, edhe sikur ti dhjetëfishohet bugjeti i Prishtines, prap keshtu do te jete pamja. Do te jete keshtu, per shkak te konceptit te gabuar, e jo per mungese fondesh.

Baba gjithmone me thoshte: biro, duhet me marr yrrnekun, (shembullin)!
Edhe une po e bej kete postim per pune “yrrneku”.
Haj medet