Home LAJME Mos e hidhni lëngun e turshive

Mos e hidhni lëngun e turshive

0
Mos e hidhni lëngun e turshive

Lëngu i turshive është një burim tepër i rëndësishëm i elektroliteve, antioksidantëve dhe ushqyesve. Ajo është e lehtë për ta bërë pjesë të dietës suaj.

Përfitimet e lëngut të turshive

Është më e mirë se çdo pije sportive. Ndërkohë që lojtarët e futbollit dhe atletët profesionistë kanë menduar se pirja e lëngut të turshive ndihmon në rikthimin e elektroliteve për shkak të niveleve të saj të natriumit, tani ka studime shkencore që e mbështesin këtë.

Brenda 85 sekondash, lëngu i turshive mund të lehtësojë dhimbjet dhe të fillojë të rivendosë ekuilibrin. Mund të parandalojë ose të trajtojë dhimbjet e muskujve.

Lëngu i turshive mund të jetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar shëndetin tuaj dhe për të menaxhuar peshën. Të gjithë antioksidantët dhe ushqyesit absorbohen më lehtë në trup për shkak të përmbajtjes acidike të lëngut të turshive.

Përdoreni atë si një salcë sallate.

Uthulla dhe shija e kripur e lëngut të turshive mund ta bëjnë atë një salcë ideale për sallatë.