Mos i përdorni këto ushqime që shkaktojnë kancerin

913
Instituti amerikan për kancer pohuan në faqen e tyre të internetit se hulumtimet e tyre kanë treguar se shumica e llojeve të kancerit mund të parandalohen.
Madje, shkencëtarët tani vlerësojnë se 60 për qind deri në 70 për qind të llojeve të kancerit janë të parandalueshme nëpërmjet informacionit aktual në dispozicion dhe ndryshimeve të thjeshta në dietë dhe mënyrën e jetesës.
Me këtë deklaratë inkurajuese, ky artikull trajton ndryshimet që mund të bëni në mënyrën tuaj të përditshme të dietës, që jo vetëm që do të përmirësojë shëndetin tuaj, por do të ndihmojë në sigurimin e njohurive për disa ushqime të mundshme kancerogjene për të shmangur ndihmën në përpjekjet tuaja për parandalimin e kancerit.
Më poshtë mund të gjeni listën e ushqimeve që patjetër duhet shmangur, meqenëse kanë bazë kancerogjene:
– Ushqimet e tymosura
– Vajërat e hidrogjenizuar
– Fruta dhe perime jo-organike
– Sheqer të rafinuar
– Pije të gazuara.