Motrat Mustafa bëhen bashkë

772

Këngëtaret nga Mushtishti i Suharekës,  Motrat Mustafa njihen për këngët duete të mira që i bëjnë.

Me zërin e tyre karakteristik arritën të hyjnë në zemrat e shumë gjeneratave, duke kënduar muzikë të mirëfilltë shqipe dhe duke ndezur mbrëmjet.

Me që janë shumë të angazhuara në mbrëmje muzikore, rrallëherë që bëhen bashkë.

E këtë herë kanë shfrytëzuar rastin edhe të bëjnë fotografi ku shihen që të gjitha.