Murati, ngjarjet e fundit i quan situata anarkiste

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka reaguar për ngjarjet e fundit në Kosovë.
Ai përmes një statusi në Facebook, reagimin e krerëve të shtetit rreth arrestimit dhe deportimit të gjashtë shtetasve turq, të cilët deklaruan se nuk dijnë gjë për këtë, e quan situatë anarkiste.