Murati: Urime Dita e Mësuesit të gjithë atyre që janë të përfshirë në edukimin e brezave të rinj

555

Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, përmes një postimi në “Facebook” i ka uruar mësuesit me rastin e 7 Marsit.

“Sot e gjithë shoqëria duhet të bëjë më shumë për arsimin dhe mësuesit, në mënyrë që të ardhmen ta kemi më të sigurt”, ka shkruar Murati

“Urime Dita e Mësuesit të gjithë atyre që janë të përfshirë në edukimin e brezave të rinj”, shprehet Murati.

Postimi i tij i plotë: