Nasim Haradinaj tregon emrat e spiunëve shqiptarë të UDB-së që e kishin rrahur në burg

0
1146

Nënkryetari i OVL UÇK-së, Nasim Haradinaj, ka treguar për herë të parë emrat disa sshqiptarëve pjestar të UDB-së që e kishin rrahur në burgun e Beogradit.

Haradinaj se në burg ndante qelië më akademikun Rexhep Ismailin dhe Kolë Berishën.

“Vetëm në Nish dhe Leskovc me kanë rrahur serbët, ndërsa në Beograd më kanë rrahur shiqptarët nga UDBA-a. Adem Salihu i cili sot është polic në Mitrovicë, Ibush Kllokoçi dhe Isa Bunjaku, këta ishin në Shërbimin Sekret Shtetror, që na kanë rrahur dhe serbët veç u keshnin”, thotë Haradinaj.