Nata e Zjarreve nëpërmjet fotografive të mrekullueshme

539
Në Prekaz të Drenicës vendlindja e Heroit Adem Jasharit janë ndezur flakadanët e lirisë të cilët simbolizojnë nisjen e luftës çlirimtare para 21 vitesh.
Në këtë vend më 5, 6 dhe 7 mars është zhvilluar njëra ndër betejat më të lavdishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në të cilën ka rënë heroikisht komandanti Adem Jashari, vëllai i tij Hamza,  dhe anëtarë tjerë të familjes Jashari.
Një fotoreportazh nga Prekazi KosovaPress e sjell nëpërmjet fotografive të realizuara nga fotoreporteri Jasir Zeqiri.