Ndërpritet ndeshja Rumani – Kosovë, tifozët rumunë e shfaqin banerin “Kosova është Serbi”

118

Ndërpritet ndeshja në mes Rumanisë dhe Kosoveës.

Tifozët rumunë e kanë shpalosur banerin “Kosova është Serbi”.

Ndeshja është ndërprerë për disa minuta dhe nuk dihet nëse ndeshja do të rinis.