Ndërron jetë Rifat Blaku, demograf dhe profesor i ekonomisë

0
411

Ka ndërruar jetë, Rifat Blaku demograf dhe profesor i ekonomisë.

Lajmi është bërë i ditur nga djali i tij, Mentor Blaku.

Njoftimi i plotë i tij:

Të nderuar,
Ju njoftojmë se sot, me datë 20.03.2020 ndërroi jetë Babai ynë  Prof.Dr Rifat Rexhep Blaku

Duke respektuar rrethanat në të cilat gjendemi, ju njoftojmë që varrimi do të bëhet vetëm nga rrethi i ngushtë familjarë, ashtu dhe e pamja.

Në momentin që e tejkalojmë këtë situatë, do të ju njoftojmë për të pame.