Ndërron jetë veterani i UÇK-së, Mehmet Gashi

0
2230

Ka ndërruar jetë veterani i UÇK-së, Mehmet Gashi nga Komuna e Malishevës, shkruan Fokusi.info.

Njoftimi është dhënë nga kryetari i OVL UÇK-së, Dega në Malishevë, Metush Kryeziu.

N J O F T I M:

Lajm Mortor;

Një lajm i papritur dhe i dhimbëshum për vdekjen tënde Bashkluftar ,na ike heret Mehmet Gashi ,prehu ne paqe Çlirimtar !

ne me bindje se do ta kalosh edhe ketë sfidë te jetes po ja qe sotë na ike nga kjo botë e rrejshme.

Per vorrimin e Bashkluftarit Mehmet Gashi do te njoftohuni me kohë! Ngushllime Familjes e shokëve!

OVL.Malishevë!