Në këto vende nuk do të ketë rrymë ditët në vijim

0
319

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës.

KEDS njofton se ditët në vijim do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone të Kosovës për shkak të punimeve në rrjet, përcjell lajmi.net.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet:

11.01.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 11:00 -11:15 si dhe nga ora 15:00-15:15.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr privat te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

TS. 10/04 KV Hade kulla Xhamia (Kodi: 18024001062) prej orës 11:00 deri në ora 15:15

Vendet: TS Hade kulla Xhamia

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit 0,4 kV.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J12 Hajvalia (Kodi: 19000040) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: lidhjen e tr. 400kVA dhe energjizimin e tr. dhe konsumatorëve me energji elektrike.

3.

TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS. 10/04 KV Bërnica e Epërme-3 (Kodi: 13000001042) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Vendet: Fshati Berrnicë e Epërme (afër Restorant Berlinit).

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV Bërinca e Epërme-3.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10kV Vushtira 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006) prej orës 09:00 deri ne ora 11:30

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shala, Drenica, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja: Zhvendosja e kabllave 10kV në kthinën rezerve në stabiliment.

12.01.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Komplet daljet 10kV (Kodi: 81000 prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana, Yll Morina, Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali, Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teutë, Nënë Terezë, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga, Vëllezrit Frashëri, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut, Ymer Prizreni, Damjan (një pjesëZidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorë komercial, Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu, Sadik Stavileci, Tirana, Bajram Curri, Dërgut Vokshi, Ismail Qemali, Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu, Sadik Stavileci, Skënderbeu, Sylejmon Vokshi, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) Yll Morina, Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat:Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub, Spitali dhe Thertorja.

Arsyeja: Përpunimi dhe implementimi i zbarrave të tensionit të mesëm.

13.01.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

Ferizaj

1.

TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Glloboqicë (Kodi: 42000002 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Glloboqicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishtë, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Degëzimi i Krivenikut, pastrim traseje, ndërrimi i izolatorëve, ndërrimi i shtyllave, kontrollimi për vaj i transformatorëve.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët:605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: DegëzimiiI Krivenikut, pastrim traseje, ndërrimi i izolatorëve, shtyllave, kontrollimi për vaj i transformatorëve.

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tugjevcë (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqarë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitim I rreziku, ndrrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave etj.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Serbica Trepetica,Shpendija, Velezha, Caparci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrim isolatorëve.

Punime në projekte investive

11.01.2020

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV Qikatovë (Kodi:16021008:143, 144, 142, 141, 140, 138, 139, 138, 134, 135, 213, 136, 137, 206, 207, 258, 268, 132, 200 dhe 210) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Qikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Vazhdim i punimeve në projektin 2019, LOT 20.

12.01.2020

Punime nga palët e treta

Prishtina

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV Çagllavica (Kodi: 19000034251, 038, 035, 050, 049, 043, 045, 044, 042, 040, 039, 048, 241, 105, 097, 245, 099, 108, 237, 098, 104, 114, 113, 100, 101, 121, 123, 120, 122, 109) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (një pjesë), Llapnasella, Çagllavica 1,2,3,4,5.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe konzollës.

Punime në projekte investive

13.01.2020

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10kVQLluzhan (Kodi: 10013011) prej orës 09:00 -11:00 si dhe nga ora 15:30-16:30

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja: Energjizimi i një një pjese të largpërçuesit.

14.01.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TSB Përparimi (Kodi: 73000002001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS:TSB Përparimi.

Arsyeja: Rritja e fuqisë së transformatorit 0.4 kV.

Peja

1.

Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TSB Xhemajl Kada (Kodi: 50000002002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.Vrana Konti (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.