Në Kufijtë e “kufirit” (Video)

0
353

Shqiptarët autoktonë të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit vijnë në një rrëfim pa censurë dhe me fakte të vërteta në ekranin e të gjithë shqiptarëve.

Si do të verë fati i kufijëve shqiptarë, akuzat për aparteid që sipas përfaqësuesëve politikë të zonës, Serbia po i kryen mbi këtë popullatë?

Mohimi i të drejtave njerëzore të shqiptarëve të këtyre trojeve.

Çështja e çrregjistrimit të adresave dhe fshirja nga rregjistrat civilë të shqiptarëve.

Dokumentari u realizua nga gazetari Norel Zaimi.