Në mes të luanëve dhe krokodilit, ja fati i buallit (video)

0
382

Një buall është incizuar duke u ndjekur nga një tufë luanësh.

Përgjatë ikjes, ai futet në ujë, terren ky në të cilin has vështirësi po ashtu. Kjo, pasi që një krokodil tenton ta sulmojë atë, shkruan lajmi.net.

Por, edhe në terrenin tokësor në pritje i dalin luanët, të cilit ia pamundësojnë që të ikë edhe nga krokodili.

Në forcat e tij, ai tenton që t’i frikësojë luanët, por që rezulton përpjekje e dështuar për të.

Në ndihmë buallit më pas i del tufa e tij, duke ia shpëtuar përfundimisht jetën.

Herd Rescues Buffalo From Lions And A Crocodile

WOW 👏👏👏

Posted by The Dodo on Monday, September 23, 2019