Nëse arrini të dalloni 2 kafshët në këtë imazh, jeni një gjeni i vërtetë

0
1311

Shpesh herë kemi dëgjuar se jo gjithçka është ashtu siç duket dhe kjo foto është e tillë.

Këtu fshihen dy kafshë, edhe pse ju mund të shihni vetëm njëren në pamje të parë.

Në shikim të parë do të dalloni vetëm bretkosen por nëse do të fokusoheni edhe më shumë, mund të arrini të shihni edhe një tjetër imazh.

Ndoshta ju duket e pamundur por mos u dorëzoni, thjesht ndryshoni këndin e vështrimit duke e kthyer pak në të majtë.

Kështu do të arrini të dalloni një kal.

Gjithmonë është çështje këndvështrimi.