Nga 37 deri 65 vjeç, këta janë 7 të arrestuarit për gjetjen e kokainës në Lipjan

0
183

U raportua gjatë ditës për konfiskimin e rreth 400 kg kokainë në Lipjan, pas një aksioni mes Kosovës, Shqipërisë dhe Italisë.

Gjatë këtij aksioni, janë arrestuar shtatë persona, të gjithë shtetas të Republikës së Kosovës.

Indeksonline ju sjell ekskluzivisht emrat e të gjithë të arrestuarve:

Izet (Osman) Sheqiri – 23.12.1968

Kadri (Shaip) Sheqiri  – 12.09.1978

Faton (Nazmi) Vrajolli – 16.02.1976

Bajram (Lutfi) Maliqi – 05.09.1984

Kadri (Hakif) Brahimi – 06.11.1972

Enver (Ramiz) Belegu – 02.03.1956

Fehmi (Izet) Bytyqi – 16.07.1967

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti më herët njoftoi se personave të arrestuar u është caktuar masa e ndalimit deri në vazhdimin e procedurave tjera gjyqësore.

Operacioni për këtë rast është duke vazhduar dhe mund të ketë arrestime të tjera.