Ngjarje interesante nga jeta e maleve: Bizonët dorëzojnë njërin prej tyre tek ujqërit për ta shpëtuar pjesën tjetër të tufës (video)

0
2689

Jeta ku mbretërojnë “ligjet e xhungllës” është sa e vështirë, aq edhe e rrezikshme.

Lufta për ekzistencë i përcjellë pothujase të gjtha krijesat e maleve dhe askush nuk është i sigurtë në asnjë ditë të jetës së vet.

Bizonët, edhe pse nga kafshët më të mëdha e më të fuqishme, përballë ujqve të uritur nuk e kanë aspak të lehtë. Madje, siç do ta shihni në videon e realizuar nga BBC, bizonët do të jenë të detyruar ta dorëzojnë një “kurban” tek ujqit për ta shpëtuar pjesën tjetër të tufës.

Ndiqeni kë video të realizuar me kujdes e  me mjeshtëri: