Ngjarjet që janë paralajmëruar për ditën e sotme

463
Sot është e shtunë, 9 mars dhe për ditën e sotme janë paralajmëruar vetëm këto ngjarje:
Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) mban konferencë për media, ku do të prezantohen të gjeturat nga monitorimi mbi temën: “Zbatimi i Planit Kombëtar për MSA-në: Cili është progresi i institucioneve gjatë vitit 2018?”. (GLPS, përballë Kino ABC, Prishtinë)
Filharmonia e Kosovës mban konferencë për media në lidhje me koncertit të dirigjentit spanjoll Fernando Lopez Briones. (Salla e Kuqe të Pallatit të Rinisë, Prishtinë)