Ngjarjet që janë paralajmëruar për ditën e sotme

545

Sot është e diel, 10 mars dhe për ditën e sotme janë paralajmëruar vetëm këto ngjarje:

SBASHK-u organizon takim me mësuesit e pensionuar. (Salla 1 Tetori, ora 11:00)

Termokiss organizon aktivitetin për pastrimin e oborrit të Shkollës Fillore “Dardania”. (Ora 13:00)

Termokiss organizon aktivitetin për pastrimin e oborrit të Shkollës Fillore “Dardania”. (Ora 13:00)