Ngjarjet që janë paralajmëruar për ditën e sotme

519

Sot është e shtunë, 16 mars dhe për ditën e sotme janë paralajmëruar këto ngjarje:

Në Prizren hapet Panairi i Bizneseve të Grave. (Sheshi i Lidhjes së Prizrenit, ora 10:00)

Mbahet gara e diturisë në Gjuhën angleze. (International School of Prishtina, në lagjen Marigona Rezidencë, ora 10:00)

Mbahet gara e diturisë në Gjuhën angleze. (Ora 10:00)

Protestojnë qytetarët e Fshatrave Bablak, Tërrn , Koshare dhe Luboc.

(Kryqëzimi i rrugës Babushi i Ri, ora 11:00)

Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari – Lila dhe nënkryetari Reshat Nurboja, mbajnë konferencë. (Selia e Alternativës, ora 12:00)

NISMA Socialdemokrate mban Kuvendin Zgjedhor të Rinisë. (Pallati i Rinisë, Salla e Kuqe, ora 13:30)