Ngjitet në ndërtesën 185 metra të lartë, pa asnjë element sigurie (VIDEO)

Tashmë është 55-vjeçar, por sërish Alain Robert vazhdon të bëjë çmenduri.

Këtë herë “njeriu merimangë”, siç njihet ai, është ngjitur në një ndërtesë 185 metra të lartë në Paris, pa asnjë element sigurie.
Në të kaluarën është ngjitur edhe në Burj Khalifa dhe në kullën “Eiffel”.
Ai ka nisur që në moshën 11-vjeçare ta bëjë një gjë të tillë, ndërsa është shprehur se nuk do të heqë dorë nga “hobi i tij i çmendur” deri në fund të jetës.