Nikollë Nikprelaj dhe Hysni Alushi publikojnë këngën “Jemi bij’t e t’njëjtës nënë”

1483

Këngëtarët e mirënjohur Nikollë Nikprelaj dhe Hysni Alushi kanë realizuar një projekt të ri muzikor, shkruan Fokusi.info.

Ata kanë publikuar këngën “Jemi bij’t e t’njëjtës nënë”.

Tekstin e këngës e ka shkruar Hasnije Kukaj Gjonbalaj, muzikën dhe orkestrimin Hysni Klinaku, kurse realizimi është bërë nga Studio Lumi në Prishtinë./Fokusi.info/