Një fushatë ajrore në mbrojtje të njerëzimit. Kohë tmerri e shprese (video)

0
481

Më 24 mars bëhen 20 vjet që nga dita kur NATO filloi bombardimet ndaj Jugosllavisë së atëhershme. Gjatë 78 ditëve sa zgjatën bombardimet, forcat policore e ushtarake serbe vranë mijëra civilë, në mesin e tyre edhe 49 anëtarë të familjes Berisha në Suharekë, shkruan Radio Evropa e Lirë

Gramoz Berisha, atëherë ishte 8 vjeçar. Ishte plagosur dhe në kamionin me përplot të vrarë gjeti edhe nënën e tij, e cila akoma ishte gjallë…

Shikojeni videomaterialin e përgatitur nga REL për kohën e bombardimeve të NATO-s në Kosovë dhe shumçka tjetër për ato ditë tmerri e shprese.