Një person i plagosur nga të shtënat me armë në Dragodan

79

Pak më parë ka raportuar se ka pasur të shtëna me armë para një hoteli në Prishtinë, gjegjësisht në Dragodan.

Raporto24 ka mësuar se si pasojë e të shtënave, një person është plagosur.

Lajmi është në plotësim e sipër, dhe se Raporto24 do t’ju mbajë të informuar.