Një thelb hudhre për të luftuar të gjitha sëmundjet

0
288

Një kurë e vjetër kineze është shumë e thjeshtë: çdo mëngjes, para se të lani dhëmbët, merrni një copë hudhër dhe vendoseni në gjuhë.

Të gjithë lëngjet e dobishme të hudhrës do të hyjnë në rrjedhën tuaj të gjakut, duke pastruar atë dhe limfën.

Zgavra e gojës do të pastrohet, dezinfektohet dhe gjakderdhja e mishrave të dhëmbëve do të ndalet.

Mjekësia popullore kineze pretendon se vetëm në këtë mënyrë gjaku dhe limfatiku pastrohen dhe forcohen.

Nëse përdorni hudhër çdo mëngjes mund të kuroni aneminë, veshkat, por edhe të përmirësoni imunitetin, të përshpejtoni metabolizmin, të parandaloni proceset inflamatore, ndalimin e kollës së vazhdueshme etj.