Njësiti për Krime Ekonomike, bastisë Bashkësinë Islame në Shtime

524

Në fillim të javës së kaluar në Bashkësin Islame në Shtimë, Policia e Kosovës, Sektori për Krimet Ekonomike nga Ferizaj, kanë bastisur dhe konfiskuar gjëra brenda Bashkësisë.

Kjo gjë është konfirmuar edhe nga një zyrtar i Bashkësisë Islame në Shtime.

Ai për Ballkani,info ka thënë se bashkësia është bastisur.

Nuk dihet ende se për çfarë arsye është bërë kjo bastisje, por sipas burimeve të Ballakni.info, Policia e Kosovës, Sektori për Krime Ekonomike, do të kryej bastisje të tilla edhe në disa objekte të Bashkësisë Islame ne qytete të ndryshme.

Nuk dihet ende se për çfarë arsye është bërë kjo bastisje, por sipas burimeve të Ballakni.info, Policia e Kosovës, Sektori për Krime Ekonomike, do të kryej bastisje të tilla edhe në disa objekte të Bashkësisë Islame ne qytete të ndryshme.