Njoftim i KEDS, këto vende do të kenë ndërprerje të rrymës

0
282

KEDS ka njoftuar se në disa vende do të ketë punime, andaj do të ketë ndërprerje të rrymës për disa orë.

Njoftimi i plotë i KEDS:

04.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Vneshta kodi: (73000006005) prej orës 09:00 deri në ora 11:30 .

Vendet: rr.Isë Mërnica.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit.

2.

Nga TS 110/10kV Vushtira 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006) prej orës 09:00 deri ne ora 09:15 dhe prej orës 11:15 deri në ora 11:30.

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shalës, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2 Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Gjilani lll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Velekinca (Kodi: 60062006) prej orës 10:00 deri ne ora 10:15 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:15.

Vendet: Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat ), Velekincë

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani lll do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Farmat Velekincë kodi: (60062006175) prej orës 10:00 deri në ora 15:00 .

Vendet: rr.Malet e Karadakut.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

05.01.2020

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1

Nga TS 35/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fetahu kodi: (71075008004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orë 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr.Syleman Delvina.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

05.01.2020

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Prizreni lV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi:30033008) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Uiliam Ualker; Afariste:”Afioni”,Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Vendosja e kabllos kabllovike.

06.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi i shtyllave.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (Kodi: 15018007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe përforcimi i shtyllave.

3.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Degzimi 10 kV Çagllavica (Kodi: 19000034251, 038, 035, 050, 049, 043, 045, 044, 042, 040, 039, 048, 241, 105, 097, 245, 099, 108, 237, 098, 104, 114, 113, 100, 101, 121, 123, 120, 122, 109) prej orës 12:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (një pjesë), Llapnasella, Çagllavica 1,2,3,4,5.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe përforcimi i shtyllave.

Gjakova

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe përforcimi i shtyllave.

Gjilani

1.

Nga TS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Ferma (Kodi: 63000011) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Vendet: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq dhe Dea.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe përforcimi i shtyllave.

Mitrovica

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Prekazi (Kodi: 74000003) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe përforcimi i shtyllave.

Prizreni

1.

TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe përforcimi I shtyllave.

06.01.2020

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fetahu kodi: (71075008004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orë 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr.Syleman Delvina.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Moda kodi: (40040002002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00 .

Vendet: Rr.Latif Hasni (një pjesë).

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

06.01.2020

Punime me kërkesë të palëve treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV Çagllavicë (Kodi: 19000034251, 038, 035, 050, 049, 043, 045, 044, 042, 040, 039, 048, 241, 105, 097, 245, 099, 108, 237, 098, 104, 114, 113, 100, 101, 121, 123, 120, 122, 109) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (një pjesë), Llapnasella, Çagllavica 1, 2, 3, 4 dhe 5.

Arsyeja: Punime për vendosjen e transformatorit të ri.