Nuk certifikohet lista e kandidatëve NISMA për zgjedhje

0
72

Nisma Socialdemokrate dhe lista e saj me kandidatë nuk është certifikuar për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në votimin që u bë në KQZ, nuk mori shumicën e nevojshne të votave, që duhen 8 vota për që të certifikohet lista e kandidatëve.