Nusja “bëhet horë” në ceremoninë e kurorëzimit, shpërthen me të qeshura (video)

Një çift është bërë i njohur në ceremoninë e martesës, falë të qeshurave të nuses.

Përderisa, çifti po kryente ceremoninë martesore, nusja nuk ka mundur të përmbahej.

Vendi i kësaj ceremonie nuk dihet, por besohet të ketë ndodhur në një nga shtetet evropiane.

Në një video që po qarkullon në rrjetet sociale shihet se nusja është kthyer në protagoniste kryesore nga të qeshurat, përderisa po kryente ceremoninë martesore.

Nusja shihet duke mos mundur të marrë vetën nga të qeshurat, përderisa çifti përsëritke fjalët gjatë ceremonisë së kurorëzimit.

Kjo skenë si duket e ka vënë në siklet dhëndërinë i cili u mundua që të qetësojë nusen, por më pas të qeshurat kanë vazhduar nga ai dhe publiku që kishte shkuar në këtë ceremoni.